Searching...

Get This

Friday, September 19, 2014
8:43 AM 0

Video Terberanak Dalam Tandas - Bayi Tersangkut Dalam Paip TandasLagi kes terberanak dalam tandas!! Seorang bayi perempuan yang baru di lahirkan telah ditemui terperangkap di dalam paip pembetung tandas di sebuah universiti Cina selepas ibu pelajar itu melahirkan dan kemudian menghilangkan diri.

Polis percaya wanita itu cuba menyembunyikan kehamilan dengan membuang bayi yang baru di lahirkan kedalam saluran paip dalam tandas di asrama beliau di bandar Linyi, Wilayah Shandong.  Walau bagaimanapun bayi permpuan itu di temui masih hidup kerana paip bawah tandas berukuran tujuh inci lebar, yang menyebabkan itu terperangkap - menyedarkan pelajar-pelajar lain kewujudan beliau dengan menangis. 

Pelajar yang menggunakan tandas asrama mendengar bunyi tangisan bayi. Anggota bomba yang bergegas ke tempat kejadian terkejut menemui bayi yang terperangkap di dalam paip dan masih ada masa untuk menyelamatkannya.

'Ia adalah mustahil untuk mendapatkan bayi dari atas. Dia telah jatuh ke dalam tandas dan dia tersekat antara tingkat ketiga dan keempat, "kata jurucakap jabatan bomba tempatan Tao Fang. 

'Kami menggunakan pemotong sudut untuk membuka paip di tingkat tiga dan kami kemudian  menolak bayi itu sehingga rakan-rakan di tingkat empat di mana bayi tersebut telah diserahkan kepada pegawai perubatan yang menunggu untuk membawanya ke hospital, "katanya. 

Polis berjaya mengesan ibu bayi tersebut itu yang merupakan seorang pelajar yang tinggal di bangunan asrama dan yang memerlukan rawatan segera setelah diketahui. 

Polis berkata, mereka masih menunggu untuk menyoal beliau sebelum memutuskan apa yang mungkin dikenakan. Kisah mengejutkan telah menyebabkan perdebatan hangat di laman media sosial China. Ramai yang mengeluh jelas kekurangan nilai-nilai yang baik di kalangan remaja di negara ini - apatah lagi kejutan pada cara ibu itu meninggalkan bayinya di tandas. 
           

0 comments:

Post a Comment

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...