Searching...

Get This

Wednesday, September 24, 2014
2:45 PM 0

Kini Datin Paduka dan Dato Paduka Kita Sedang Bercuti di Maldives
eina azman 21 TERKINI! (8 GAMBAR)Datin Paduka Eina Azman & Suami Berbulan Madu Di Maldives
Umum mengetahui yang pelakon cantik Eina Azman sudah berkahwin dan sekarang beliau dan suami sedang berbulan madu di tempat peranginan popular iaitu di Maldives.
Pergh~~~~~ Jernih yang amat air laut di Maldives ini. Memang patutlah orang kata kalau berbulan madu di sini memang terasa macam di syurga. Lebih-lebih kalau anda minat ‘scuba diving’. Dapat tengok keindahan batu karang, ikan dan macam-macam lagi. Tentu Datin Paduka Eina Azman dan suami sedang menikmati saat indah berdua di sana. Seronoknya!!!
Pengantin baru ini sempat memberikan satu ciuman ke pipi kepada suami tercinta. Sweet sangat-sangat!!! Semoga ia berkekalan sehingga bila-bila. Semoga honeymoon Datin Paduka Eina Azman dan suami akan membuahkan hasil. Harap-harap balik nanti ada berita baik mengenai kehadiran orang ketiga.
Kami sertakan beberapa gambar romantik dan bahagian mereka bersama untuk tatapan semua peminat-peminat beliau, cantikkan air laut Maldives ini. Bertuah Eina dah sampai ke sana. Layan
eina3 2 TERKINI! (8 GAMBAR)Datin Paduka Eina Azman & Suami Berbulan Madu Di Maldives
eina5 1 TERKINI! (8 GAMBAR)Datin Paduka Eina Azman & Suami Berbulan Madu Di Maldives

eina6 1 TERKINI! (8 GAMBAR)Datin Paduka Eina Azman & Suami Berbulan Madu Di Maldives 
eina7 1 TERKINI! (8 GAMBAR)Datin Paduka Eina Azman & Suami Berbulan Madu Di Maldives eina8 1 TERKINI! (8 GAMBAR)Datin Paduka Eina Azman & Suami Berbulan Madu Di Maldives

0 comments:

Post a Comment

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...