Searching...

Get This

Friday, June 20, 2014
5:49 PM 0

Mesti Baca!! Benarkah Israel Seperti Ini??Kita renung-renungkan ..


Kelebihan ataupun kesitimewaan Israel di bandingkan dengan Negara lain di Dunia adalah :


1. Satu-satunya Negara yang boleh Membunuh, Memusnahkan suatu Etnik, bangsa, ataupun Negara tanpa Bisa di Hukum Oleh PBB


2. Satu-satunya Negara di mana ada Tenteranya, maka kawasan tersebut adalah kepunyaan Israel. Contoh: Jika para Tentera Israel datang ke Kedah, maka Kedah adalah milik Israel, bukan lagi kepunyaan Malaysia, dan kerajaan Malaysia tidak boleh keberatan, jika Kerajaan Malaysia Bantahan maka akan di Serang oleh Amerika, dan PBB.


3. Menguasai 90% Perekonomian Dunia, para Banker Yahudi, 10 Orang Terkaya di Dunia (Bill Gates, dan lainnya), dan illuminati.


4. Satu-satunya Negara di Dunia yang mempunyai Senjata Nuklear Tapi tidak di Larang oleh Amerika dan PBB. Cuba anda bayangkan jika yang mempunyai senjata nuklear itu negara2 Islam, maka Amerika dan PBB akan Memberikan Hukuman.5. Bahawa bangsa Yahudi (Israel) diberi kelebihan oleh Allah SWT sehingga mereka memiliki keunggulan dalam bidang kecerdasan dan kekuatan berbanding dengan bangsa-bangsa lain di dunia.Anggapan tersebut berdasarkan pada Al-Qur’an surat Al-Baqarah ayat 47, yang berbunyi:


“Hai Bani Israil, ingatlah akan nikmatKu yang telah Aku anugerahkan kepadamu dan (ingat pula) bahwasanya Aku telah melebihkan kamu atas segala umat.” (QS 2:47)


6. Merokok adalah barang yang Sangat Haram bagi mereka. Akan tetapi tahukah anda Philip Morris adalah seorang Yahudi, pemilik syarikat rokok yang telah menguasai 70% pasaran rokok di seluruh dunia. Termasuk di Malaysia, HM Sampoerna, Gudang Garam, dan Djarum adalah termasuk milik Philip Morris.


7. Menguasai filem Box office, tahukah anda Makna dan rahsia dari HOLLYWOOD?


8. Anak2 Remaja (13-17 Tahun) dan Dewasa Awal (18-22 Tahun) di Israel Sangat Tidak di Benarkan Berhubungan Sex dengan Lawan Jenis, tetapi Justeru di Benarkan oleh Orang Tua Mereka Berhubungan Sex dengan Sesama Jenis (Homo – Lesby) sebelum Menikah Rasmi dgn Lawan Jenis. Oleh kerana itulah Tidak Hairan jika di Israel Seorang Remaja ataupun lelaki dewasa awal (18-22 tahun) sudah pernah Berhubungan Sex dengan rakannya.


9. Satu-satunya Negara yang Mengusai Hampir di seluruh Sektor Kehidupan Umat Manusia, melalui Persaudaraan Bebas (Freemasonry).


10. Negeri yang mempunyai IQ Penduduknya ataupun Keturunannya Rata2 140 ke Atas, Albert Einstein adalah seorang Yahudi yang mempunyai IQ 165, Bill Gates Keturunan Yahudi yang mempunyai IQ 155


... Teringat kata-kata Hitler, ”Aku boleh bunuh semua Yahudi kalau aku mahu, tetapi aku tinggalkan sedikit supaya kamu kenal siapa mereka!“

0 comments:

Post a Comment

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...