Searching...

Get This

Saturday, February 15, 2014
8:14 PM 0

Kejam!! Siat Kulit Angkara Dendam

London: Seorang wanita yang mendakwa ditipu teman lelakinya mengambil keputusan membalas dendam dengan cara yang menakutkan.
Torz Reynolds, 26 yang mendapati dirinya ditipu pasangannya, Stuart ‘Chopper’ May melakukan sesuatu yang belum pernah dilakukan sesiapa. 
Dia sebelum itu terpaksa berjauhan dengan Stuart selepas pasangannya itu berpindah ke Alaska atas sebab kerja. 

Torz dengan perasaan sedih menghantar kekasihnya itu ke lapangan terbang namun beberapa minggu kemudian mendapat tahu Stuart tidak berpindah atas urusan kerja tetapi menetap bersama seorang wanita lain yang didakwa sudah menjalinkan hubungan sulit dengannya sejak enam bulan lalu.
Foto
TATU Torz sebelum dipotong.

Kerana terlalu marah, Torz menyiat kulit lengannya yang terukir tatu gelaran teman lelakinya ‘Chopper’ menggunakan pisau bedah dan menghantar kulit berkenaan kepada Stuart melalui pos.

Torz mengambil masa satu setengah jam untuk memotong bahagian kulit lengannya. 

Dia kemudiannya menggunakan penyepit untuk menanggalkan lapisan kulit itu dan meletakkannya di dalam balang sebelum dipos kepada bekas kekasihnya. 

Wanita yang berang dengan kecurangan bekas teman lelakinya itu juga memeriksa penghantaran berkenaan secara online untuk memastikan Stuart menerimanya. 

Torz yang berasal dari Colchester, Essex berkata, “Saya membungkusnya sebaik mungkin agar ia kelihatan seperti kotak hadiah. Saya juga menukar gaya tulisan supaya dia tidak tahu “hadiah” itu daripada saya. 

“Saya tak dapat membayangkan reaksinya ketika menerima “hadiah istimewa” itu,” kata Torz. 

Dia melakukan ‘pembedahan’ itu tanpa sebarang bius dan hanya menggunakan Vasocaine, sejenis semburan yang membuatkan bahagian yang disembur kebas. 

“Saya tidak tahan sakit, tetapi selepas mencabut kulit itu, saya merasa tenang. Kesan selepas itu yang menyakitkan, sehinggakan untuk memakai baju juga sangat menyeksakan,” katanya. 

Torz menyatakan dia tidak menerima sebarang reaksi daripada Stuart. 

“Mesej saya jelas, jangan sesekali cuba mempermainkan saya lagi,” katanya.- AFP

0 comments:

Post a Comment

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...