Searching...

Get This

Sunday, November 2, 2014
9:58 AM 0

PEMIMPIN PARTI KANTOI BERMAIN KAYU TIGA KINI TERSEBAR DI INTERNET !!!!


Kuala Lumpur - 24oktober: Dalam perkembangan terbaru, maklumat mendedahkan bahawa orang yang memuat naik gambar-gambar  tersebut adalah isteri Zairi Christoper Lim sendiri, Dahlia. Kononnya Dahlia dikatakan telah lama mengesyaki Zairi Christoper Lim curang dan main kayu tiga dengan Dyana Sofya.

Gangguan daripada Dahlia, menyebabkan Lim Guan Eng meminta jasa baik bapanya, Lim Kit Siang untuk menjauhkan Dyana Syofia daripada Zairi Christoper Lim.

Gambar-gambar tersebut kononnya juga dirakam dalam satu majlis di sebuah hotel Pulau Pinang dan kedua-duanya dalam keadaan seolah-olah MABUK ARAK, menurut sumber gambar-gambar tersebut dikatakan dirakam oleh rakan-rakan mereka, tetapi kemudiannya disebarkan kepada Dahlia.

Kononnya, Dahlia yang sakit hati, kemudiannya memuat naik gambar-gambar tersebut dengan membuat "Tag" kepada Dyana Sofya. Zairi Christoper Lim yang kemudiannya mendapat tahu gambar-gambar bersama Dyana Sofya telah dimuat naik ke akaun peribadinya lima minit kemudian telah bertindak memadam gambar-gambar tersebut dengan harapan tiada sesiapa yang dapat melihat dan mengesannya.

Apa yang berlaku, sudah terlambat apabila ramai kawan-kawan yang melihat gambar tersebut, setelah kecoh, Lim Guan Eng segera bertindak 'untuk membetulkan keadaan'. Dahlia dilaporkan telah dipujuk untuk bercuti ke luar negara bagi menenangkan perasaan sekaligus meredahkan ketegangan selain mengelak deripada dikesan dan dihubungi oleh pengiat-pengiat media sekaligus mendedahkan lebih banyak kisah di sebalik gambar-gambar tersebut.

Sekiranya kisah ini benar maka hairanlah mengapa Zairi Christoper Lim bahwa dia akan mengambil tindakan undang-undang terhadap orang yang menyebarkan gambar-gambar intimnya bersama-sama Dyana Sofya, hanya tinggal ikrar dan getaran. Sedangkan pada masa yang sama, tiada keberanian yang ditunjukkan untuk mengotakan ikrar dan getarannya itu. 

0 comments:

Post a Comment

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...