Searching...

Get This

Tuesday, October 28, 2014
11:50 PM 0

Gadis Cantik Ini Bertindak Pelik Kerana..

 Kerana wang apa pun sanggup dilakukan!!..sebenarnya banyak lagi perkara lain yang boleh kita lakukan selain daripada ini..

Chen Xiao Chen, nampaknya amat tajam insting bisnisnya menyikapi banyaknya populasi para bujangan yang selalu gelisah ketika akhir pekan. Gadis cantik yang seksi ini menawarkan dirinya untuk disewa hanya senilai Rm3 per 8 minit melalui laman online.hal ini membuat heboh dunia maya yang penasaran dengan teman wanita sewaanberparas cantik tersebut.


Chen Xiao Chen

Kerana desakan ekonomiChen Xiao Chen menawarkan dirinya untuk disewa menjadi teman wanita sewaan.

Chen Xiao Chen bersedia disewa selama seharian penuh dengan membayar 500 yuan (kira-kira RM300). Awalnya gadis ini hanyalah menjual kosmetik di website Taobao, namun 4 tahun lalu kerana desakan ekonomi yang menghimpit, akhirnya Chen Xiao Chenmemutuskan untuk mengambil jalan pintas untuk mendapatkan banyak wang.


Chen Xiao Chen
Parasnya yang mempesona membuat ia menjadi sensasi

Dengan idea liarnya dia cuba peruntungan untuk menjadi teman wanita sewaan denganbermodalkan paras yang cantikbadan aduhaibijak   dan fleksibeldengan percaya diri iamembanting stir profesi barunya   tersebut.


Chen Xiao Chen

Penghasilannya sebagai kekasih sewaan rata-rata Rm1500, sebuah jumlah yang dianggap cukup besar di China

Kesannya pun segera. Dalam masa beberapa hari dia berjaya mengumpulkan sekurang-kurangnya Rm1500 perbulan. Di China, pendapatan seperti sebesar itu sudah dianggapcukup besar. Ia hanya melayani dan melakukan perkara positif saja demi menyenangkanpelanggannya.

Chen Xiao Chen

Banyak yang memandangnya negatif, tetapi banyak juga yang memandangnya brilliant


(China Daily, Weibo)

0 comments:

Post a Comment

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...