Searching...

Get This

Wednesday, April 13, 2016
12:13 AM 0

Dunia Akhir Zaman!! RM35 Untuk Masuk 'Pantai Bogel'
MUNGKIN perlakuan bogel di tempat awam di sesetengah negara di dunia adalah keterlaluan dan boleh dikenakan tindakan undang-undang kerana berkelakuan tidak senonoh, namun berbeza di sebuah pantai di pusat peranginan Cap d'Agde's dekat Perancis apabila ‘mewajibkan’ dan membolehkan pengunjungnya berada dalam keadaan tanpa seurat benang.

Pusat peranginan tersebut yang memperkenalkan konsep ‘bogel’ begitu popular sehingga dikenali sebagai “Naked City” dalam kalangan penduduk setempat dan pengunjung.

Malah, ‘perkampungan bogel’ itu berfungsi sepenuhnya seperti sebuah bandar yang dilengkapi dengan kemudahan seperti ‘bank bogel’, ‘pejabat pos bogel’, ‘pasaraya bogel’ serta pendandan rambut bogel.
Pelawat yang berkunjung ke sana perlu membayar ‘cukai bogel’ sebanyak € 8 (lebih kurang RM35) di pintu masuk, sebelum dibenarkan untuk menanggalkan pakaian dan menyimpan barang mereka di dalam peti simpanan sepanjang mereka berada di pantai tersebut.

Memetik laporan news.com.au, kawasan tersebut dikatakan dibuka oleh sebuah keluarga yang dikenali sebagai Oltra sekitar tahun 1960-an, sebelum menyedari kawasan itu menjadi tumpuan orang ramai untuk mandi dan berjemur dalam keadaan bogel.

Pelancong turut dikatakan membina rumah sekitar kawasan tersebut, disamping beberapa kemudahan juga disediakan bagi kegunaan mereka.

Meskipun pengunjung dibenarkan untuk berbogel di kawasan pantai, namun kawasan berkenaan turut mengutamakan konsep ‘mesra keluarga’, dan sebarang perlakuan lucah terhadap mana-mana pelawat akan dikenakan hukuman penjara dan denda sebanyak 15,000 € (RM66,532).

BACA PENUH 

         LIHAT VIDEO & BACA ARTIKEL PENUH DI  SINI atau DISINI 


      DI SINI DAN SINI

Rakaman CCTV Lengkap SINI  
(VIDEO): Apa Yang Terjadi Kepada Wanita Ini Mengejutkan Orang Ramai!!>>>Saksikan video di SINI (amaran, 18 tahun keatas sahaja)Artikel Menarik:

0 comments:

Post a Comment

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...