Searching...

Get This

Saturday, January 9, 2016
9:43 PM 0

.." Saya Telah Dirogol Sebanyak 43200 Kali.."

(VIDEO): Padah!! Gadis Buat S*ks Luar Tabii

9 Pelakon Malaysia Yang Pernah Menayangkan Tubuh Bogel Dalam Filem

31 Gambar Perkara Pelik Yang Dilakukan Oleh Wanita Barat

 Gambar Skodeng Anak Dara Cun Mandi Telanjang Di Sungai Kini Tersebar


MEXICO: Seorang wanita mendedahkan dia telah dirogol oleh lebih dari 30 lelaki sehari selepas terjerat dengan sindiket pemerdagangan manusia.


Beliau, Karla Jacinto, 23 berkata, dalam anggaran kasarnya, dia telah dirogol sebanyak 43,200 kali dalam tempoh 4 tahun di menjadi mangsa sindiket berkenaan.Memetik laporan CNN, zaman gelapnya itu bermula ketika berumur 12 tahun di mana ketika itu dia berkenalan dengan seorang lelaki berumur 22 tahun dengan mula bertukar nombor telefon.Kerana terjerat dengan cinta yang dicurahkan, dia akhirnya mengikut lelaki berkenaan yang berjanji untuk hidup bersamanya.

"Saya tinggal bersamanya selama tiga bulan. Beliau melayan saya dengan baik. Semuanya sangat indah," kata Karla.Namun selepas itu, segalanya bertukar kepada sesuatu yang tidak dapat dilupakan apabila dia dikenalkan dengan seorang 'bapa ayam' sebelum teman lelakinya menghilangkan diri.Menurut Karla lagi, di telah dipaksa untuk bekerja sebagai pelacur di Guadalajara, salah sebuah bandar tersbesar di Mexico dan ketika berusia 15 tahun, Karla melahirkan seorang bayi perempuan.Bagaimanapun bayi berkenaan telah diambil oleh 'bapa ayam' berkenaan bagi mengelakkan Karla melarikan diri.Dia akhirnya bebas selepas diselamatkan oleh pihak berkuasa dalam satu operasi anti-pemerdagangan manusia pada 2008 ketika berusia 16 tahun.Apa yang menakjubkan, beliau kini adalah salah seorang aktivis yang lantang bersuara menentang aktiviti pemerdagangan manusia.


Karla berkata, sifat masyarakat yang 'tidak berbuat apa-apa' akan menyebabkan ramai lagi kanak-kanak diculik dan dirogol beribu-ribu kali.

"Kanak-kanak yang masih kecil diculik, diumpan dan dirampas dari keluarga mereka.

"Jangan dengar cakap saya sahaja. Anda perlu tahu apa yang terjadi pada saya dan mula membuka mata," tegas Karla.Karla sudah mengkongsikan kisah hidupnya kepada Pope Francis di Vatican, Julai lepas dan kepada Kongress Amerika Syarikat pada Mei tahun ini.


              LIHAT VIDEO & BACA ARTIKEL PENUH DI DI SINI DAN SINI

Rakaman CCTV Lengkap SINI atau DISINI 
(VIDEO): Apa Yang Terjadi Kepada Wanita Ini Mengejutkan Orang Ramai!!>>>Saksikan video di SINI (amaran, 18 tahun keatas sahaja)Artikel Menarik:

0 comments:

Post a Comment

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...