Searching...

Get This

Monday, February 1, 2016
11:00 PM 0

Video!! Jadi Mangsa Buas JandaJanda bawa anak gagal berselindung kerana ditangkap khalwat bersama suami orang di ambang tahun baru 2016 di sebuah hotel bajet. Seorang janda sanggup membawa anak lelakinya berusia 10 tahun sebagai teman, bagi mengelak ditahan pihak berkuasa dalam operasi khas Jabatan Hal Ehwal Agama Islam Pulau Pinang (JHEAIPP) sempena sambutan tahun baharu.


 Ketua Bahagian Unit Operasi JHEAIPP, Khairul Azman Azizan, berkata janda berusia awal 30-an dari Sungai Petani, Kedah itu, ditahan di sebuah hotel bajet dekat Jalan Teluk Air Tawar di sini, bersama pasangannya sekitar jam 3 pagi.
Wanita itu ditahan bersama pasangannya dari Balik Pulau yang dilaporkan sudah berkahwin. Anak Lelaki Jadi Mangsa Buas Seorang Janda | Seramai 48 Individu Ditahan.

Beliau berkata, JHEAIPP menahan 48 individu berumur 18 hingga 30 tahun dalam operasi khas yang dijalankan di Seberang Perai Utara, Seberang Perai Tengah dan Daerah Timur Laut, di sini. Seramai 26 lelaki dan 24 wanita ditahan dalam operasi bermula jam 2 pagi itu. Semua mereka akan didakwa mengikut Seksyen 27 Enakmen Kesalahan Jenayah Syariah Negeri Pulau Pinang 1996 dan sabit kesalahan boleh didenda tidak kurang RM3,000 atau penjara tidak lebih dua tahun atau kedua-duanya sekali. 

BACA ARTIKEL PENUH DI SINI 

DAN SINI

Rakaman CCTV Lengkap DI SINI


   

baca selanjutnya dan lihat 6 gambar DISINI...
Artikel Menarik:0 comments:

Post a Comment

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...