Searching...

Get This

Monday, January 18, 2016
7:43 AM 0

(VIDEO): Rakam Suami Lakukan Seks Akhirnya Tunjukkan Bukti

Perangkap Suami Terhadap Isteri Sendiri Mengena


Gambar di atas menunjukkan seorang lelaki yang telah ditangkap melakukan perbuatan sumbang bersama isteri orang. Kebetulan pada masa tersebut suami wanita itu telah memasang perangkap kerana dia mengesyaki isterinya berlaku curang dibelakangnya. 

Ternyata perkara itu betul apabila perangkap yang dipasangnya mengena. Apa lagi, mengamuk sakan la si suami wanita itu. Nasib baik orang kampung berada di situ untuk menenangkan keadaan. Jika tidak, tak tahulah apa nasib isteri dan lelaki tersebut. 

Menurut satu laporan, lelaki dan wanita itu telah dibawa ke balai polis yang berhampiran supaya perkaraperkara yang tidak diingini berlaku. Maklumlahkan dah orang baru dapat tangkap isterinya main kayu tiga. Mahu tak jadi gila. Perangkap Suami Terhadap Isteri Sendiri Mengena | Dibawa Ke Balai Polis.

Suami dah ada pun tak cukup ke? Inilah situasi yang kita semua tak nak terjadi. Malangnya nasib lelaki tersebut tak berapa baik apabila dibawa ke balai yang berdekatan dengan hanya memakai seluar dalam dan digantungkan ayat di lehernya yang bertulis " Saya kumpul dosa". 

Rasanya malu tu memang malu. Tapi nak buat macam mana, dah kantoi main dengan bini orang. Jadi kenalah terima hakikatnya. Nak buat macam mana lagi kan, inilah padahnya jika bermain dengan isteri orang. Nasib baiklah 

BACA ARTIKEL PENUH DI SINI 
DAN SINI

Rakaman CCTV Lengkap DI SINI


   

baca selanjutnya dan lihat 6 gambar DISINI...
Artikel Menarik:


0 comments:

Post a Comment

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...